Team

Träffa vårt team

Arvid Brorsson
Grundare - Designer

Arvid är lika rapp i käften som han är på att svara på frågor. Har du något du undrar över är det bara slänga iväg ett mail så brukar han svara inom 15-30 minuter.

Lukas Jonneryd
Grundare - Utvecklare

Lukas har stenkoll på alla tekniska bitar och vet hur man tar en design och gör den till verklighet. En sak är säker, Lukas gör enbart pixel perfekt utveckling.

Jesper Thorsbrink
Medgrundare

Jesper svarar alltid blixtsnabbt men framförallt med ett leende på läpparna. När de andra sitter och fokuserar på webdesign & utveckling tar Jesper hand om alla dina frågor och funderingar.

Om oss

Teamet bakom Phent

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Varför

Varför vi gör det vi gör

Utan ett varför kommer man inte långt. Vi tror att man måste veta varför man gör något för att ständigt bli bättre och hitta lösningar som går i linje med sitt varför. Här hittar du några av våra varför.

Höjer standarden på webben

Vi vet att det är många hemsidor som tyvärr har hamnat lite efter sin tid. Det skadar potentiella affärer och varumärken över alla branscher. Därför höjer vi standarden på webben för våra samarbeten så de behåller ett starkt varumärke och inte missar potentiella affärer.

Effektivitet & utveckling

Vi hatar processer som är onödigt komplexa. och att vänta i onödan. Vi fokuserar alltid på att effektivisera externa - så som interna processer. Vi vet att fokus på effektivitet resulterar i sparad tid & pengar för våra samarbeten. Men viktigt är att det inte tär på kvalitén.

Vår vision

Vi tror att allt ovan knyter samman i vår vision, att Phent ska bidra med kreativ design och innovativa webblösningar för alla. Genom att hela tiden effektivisera och anpassa våra arbetsflöden blir vi bäst.

Vad vi gör

Vi är ett bolag som fokuserar på utveckling & design för att skapa kraftfulla & eleganta digitala lösningar

Sammarbete

Varför du ska samarbeta med oss

Är du inte helt övertygad ännu? Här är fyra anledningar till varför du ska samarbeta med oss.

Bilder på folk som diskuterar i ett mötesrum

Snabba svar

Har du något du undrar över? Släng iväg ett mail så svarar inom 15-30 minuter.

Direkt offert

Få en direkt offert på vår hemsida. Inga väntetider eller jobbiga förhandlingar. Inget skitsnack, bara verkstad.

Hejdå timarvode

Fast pris är det som gäller. När vi byggt klart din hemsida kan du själv ändra bilder och texter super smidigt, du kommer älska det!

Bästa kaffet i landet

Det är livsviktigt att göra en bra kopp kaffe. Där kan vi med råge säga att vi är bäst!

FAQ

Vanliga frågor

Vi får väldigt mycket frågor kring allt mellan kopp och bord. Har du en fråga du inte fått svar på? Kontakta oss

Kan jag själv göra ändringar på min hemsida?

Självklart kommer du som samarbetar med Phent ha tillgång till en editor på din hemsida när vi har byggt klart den. Det är ju trots all din hemsida, så du har full kontroll! Vi skippar alla onödiga timarvoden.

Vad erbjuder ni för tjänster på Phent?

Idag erbjuder vi framförallt webbdesign, webbutveckling & SEO. Men vi har en bakgrund inom grafisk design och digital marknadsföring. Så om detta är något du skulle vara intresserad av är det bara att hojta så ska vi se hur vi kan hjälpa just dig!

Vilka branscher bygger ni hemsidor till?

Svaret är väldigt enkelt... Alla! Oavsett om du driver ett Café, ett internationellt tech bolag, eller kanske ett åkeri, så bygger vi hemsidor för dina behov. Vi tycker alltid det är kul med nya branscher och utmaningar så driver du en verksamhet, kontakta oss. För vi vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Hur involverad är jag i designen av hemsidan?

Vi jobbar med skisser på hemsidorna vi bygger. Detta för att du ska kunna vara med under design processen och tycka till och ändra på saker så det blir precis som du önskar. Skisserna tillåter oss att vara mer flexibla och vi sparar extremt mycket tid då vi inte behöver ändra på saker efter vi webbutvecklat de. Var inte rädd att säga vad du tycker, vi gillar feedback men kommer alltid ge dig vår professionella åsikt!

Hur många koppar kaffe dricker ni per dag?

Det är väldigt olika från dag till dag. Men snittet på Phent kontoret är 3-4 koppar kaffe om dagen. Vill du ta en kopp med oss? Hör av dig så bjuder vi in dig för kaffe och skönt häng!

Blog

Vi delar med oss av vår kunskap

Ta del av vår kunskap genom våra blogginlägg, har du något du tycker vi ska skriva om. Kontakta oss

Category
5 min read

Titel

Här kommer sammanfattningen på inlägget stå och det kommer se as snyggt ut wallah
Category
5 min read

Blog title heading will go here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.
Category
5 min read

Blog title heading will go here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.
Kom igång

Nu är det dags att träffa dig

Nu har du träffat oss, vi är riktigt nyfikna på vem du är! Säg hej till oss så skapar vi något riktigt magiskt tillsammans.

Tre fönster knappar från en safari browser
Safari browser ikon
Pil som pekar vänster i grå färg
Pil som pekar åt höger i grå färg
Phent.se
Dela knapp som pekar uppåt i grå färg
Ikon av ett plustecken i grå färg
Fönster illustration i grå färg