Hur vi jobbar

The Phent Process

Vår arbetsprocess kallar vi "The Phent Process". Det är en process vi har utvecklat för att effektivisera samarbetet, men bibehålla bästa möjliga resultat. Vi blir nöjda när ni blir nöjda.

01

Första mötet

Innehållsstrategi & mål

För att kunna bygga en hemsida som gör det vi vill att den ska uppnå är det viktigt att förstå målet med hemsidan och vad den ska innehålla. I detta steg samlar vi material från er om det finns eller tar fram nytt för att kunna utforma en design.

02

Första skissen

Designen börjar ta fart

När vi tagit emot det material som ska finnas på hemsidan börjar vi göra en design. Vi gör en design som vi vet kommer leverera en bra användarupplevelse och ni får vara med och tycka till och ge feedback, men vi kommer alltid ge vår professionella åsikt.

03

Webbutveckling

Designen blir verklighet

När vi båda är nöjda med hur skissen ser ut börjar steget där allt kommer till liv. Vi utvecklar hemsidan och bygger den utifrån skissen. Interaktiva element, animationer och mycket mer ger hemsidan ger den där extra "wow" faktorn som skiljer en bra hemsida från en dålig.

04

Sjösättning

Vi lämnar över nycklarna

När webbutvecklingen är klar sjösätter vi hemsidan och låter allmänheten se vad vi tillsammans har åstadkommit. Vi lämnar över nycklarna till er hemsida och ger er tillgång till vår editor så ni själva kan ändra innehållet på hemsida. Det är trots allt er hemsida!

Ditt innehåll

Du är i kontroll över ditt innehåll

Skrota timarvodet, när hemsidan är klar har ni full kontroll över ert innehåll. Vi tror inte på långa väntetider, det är därför vi använder oss av Webflows Editor och CMS där ni själva styr och ställer. Allt samlat på en plats, men framförallt användarvänligt, precis som vi vill ha det.

Editorn vi tillhandahåller dig gör det super smidigt att byta ut texter, bilder och mycket mer! Det är din hemsida så självklart ska du kunna ändra saker utan att betala ett onödigt timarvode.
CMS står för content management system och används för att smidigt bygga upp nya delar av en hemsida. Säg att du vill göra ett blogginlägg på din sida. Fyll i ett formulär så byggs det smidigt upp en snygg sida med den information du fyllt i!
Kom igång

Nu är det dags att träffa dig

Nu har du träffat oss, vi är riktigt nyfikna på vem du är! Säg hej till oss så skapar vi något riktigt magiskt tillsammans.

Tre fönster knappar från en safari browser
Safari browser ikon
Pil som pekar vänster i grå färg
Pil som pekar åt höger i grå färg
Phent.se
Dela knapp som pekar uppåt i grå färg
Ikon av ett plustecken i grå färg
Fönster illustration i grå färg